Retourneren & Herroepingsrecht

Retourbeleid
Natuurlijk hoop ik niet dat je ontevreden bent over de geleverde producten. Mocht dit toch zo zijn, dan kun je de artikelen of gehele bestelling retourneren binnen 14 dagen naar onderstaand retouradres. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Zodra de retour door mij is ontvangen, ontvang je binnen 7 werkdagen je aankoopbedrag terug.

Mocht je pakket gratis verstuurd zijn doordat de bestelling boven de 50 euro was. Dan moet ik helaas wel de oorspronkelijke verzendkosten verrekenen van deze bestelling.
Graag bij retour even een mailtje ter info naar info@mevrouwtjesmikkel.nl. Dan weet ik dat ik je pakketje mag verwachten.

Retouradres:
Mevrouwtje Smikkel
t.a.v. Karin Verhoeven
Dorpsstraat 15
4124 AL Hagestein

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mevrouwtjesmikkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering herroepingsrecht:
Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is. Dit betreft bijvoorbeeld etenswaren met een houdbaarheidsdatum waarvan de verzegeling is verbroken.

Mevrouwtje Smikkel | Lokale en ambachtelijke producten