Over Mevrouwtje Smikkel

Mijn naam is Karin Verhoeven. Moeder van twee prachtige kindjes, getrouwd met Bram.

Ik heb een enorme passie voor koken, eten, drinken en alles wat hier mee te maken heeft. Door het koken & bakken voor mijn gezin en mijn bedrijf en daarnaast door diverse cursussen probeer ik me steeds verder te blijven ontwikkelen.

Sinds november 2016 ben ik ook ondernemer. Dit ondernemen is begonnen als Zuster Evie Hagestein. Zuster Evie is een samenwerkingsverband van lokale onderneemsters, de zusters, die elk in hun eigen regio vanuit hun huis nog op de ouderwetse manier onze lekkernijen maken! Wat een geweldige manier om aan het ondernemerschap te mogen ruiken, wat heb ik ontzettend veel geleerd.

Zuster Evie ben ik nog steeds met veel plezier, maar toch wil ik meer. Nog meer eigen producten maken, maar ook andere producten inkopen. Producten met een bijzonder verhaal maar ook vaak producten die ik zelf ‘gewoon’ heel mooi en lekker vind.

De volgende (voor mij logische) stap werd het nieuwe bedrijf Mevrouwtje Smikkel. Zuster Evie Hagestein is hier een onderdeel van geworden. Mevrouwtje Smikkel geeft mij de mogelijkheid om landelijk producten te gaan verkopen en mijn horizon nog meer te verbreden. Een compleet plaatje!

En dit alles komt dan nu samen op deze website. Want steeds vaker werd mij gevraagd of ik ook een website heb en of er online bestellingen kunnen worden geplaatst.
Dit was lange tijd niet mogelijk, maar altijd een grote wens. Mede door de Corona-crisis heb ik versneld de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een website gaan maken, inclusief webshop.

De komende tijd zal ik aandacht gaan besteden om de website nog verder uit te breiden. Hopelijk mag ik nog veel mooie producten toe gaan voegen de komende tijd.

Voor vragen, suggesties en opmerkingen sta ik uiteraard altijd open. Mail deze naar info@mevrouwtjesmikkel.nl of vul het contactformulier in op de site.